Znam da sam seksi, ali ipak se često osjećam nepoželjno

0

Film “Osvetnici 2: Vladavina Ultrona” nastavak je megapopularnih “Osvetnika” koji su inspirirani Marvelovim stripom, a u prvoj sedmici prikazivanja ostvario je rekordnu zaradu na kinoblagajnama.

– Drago mi je što se ljudima film sviđa i što su reakcije pozitivne, to je uvijek olakšanje za cijelu filmsku ekipu i znak da smo dobro obavili posao – kazala je Scarlett.

Ulogu superjunakinje odglumila je tokom svoje prve trudnoće, zbog čega je produkcija angažirala čak tri dvojnice lijepe Scarlett koje su odigrale neke opasnije scene.

– Imala sam divan tim dvojnica i kaskadera. Cure su odradile veliki dio posla umjesto mene, pogotovo u opasnijim situacijama koje inače obožavam. Uvijek me veseli kad imam neku borbenu scenu ili nosim oružje – kazala je nedavno 29-godišnja glumica u jednom intervjuu. Voli osjetiti adrenalin u opasnim scenama, a kako ovaj put nije mogla odraditi taj dio posla, u produkciji su se koristili raznim trikovima kako bi Scarlett bila dio opasnih scena koje toliko voli.

– Mislim da nije preporučljivo voziti motor u trudnoći, ali ja sam to radila. Naravno, nisam vozila pravi motor, samo sam sjedila na toj brzoj jurilici, a uz pomoć efekata postigli smo da izgledam opako na motoru i da jurim jako brzo – kaže glumica koja slovi za jednu od najseksepilnijih glumica današnjice.

Magazin Esquire dva ju je puta proglasio najseksi glumicom na svijetu, a neke od njenih golišavih filmskih scena filmski stručnjaci uvrstili su među 100 najboljih seksi scena kinematografije.

 

– Zbog svog seksi izgleda često sam i gubila uloge jer se nisam uklapala u određene profile, to mi se događalo na početku karijere – priznala je Scarlett i dodala kako se unatoč ovim laskavim titulama često ne osjeća seksi i poželjno. Dobru liniju održava vježbanjem i zdravom prehranom.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget