Željo docekuje Slaviju

0

Željezničar će u nedjelju u 15.30 sati, na Grbavici, ugostiti Slaviju na utakmici 18. kola Premijer lige.

– Ovo nam je posljednja utakmica prije reprezentativne pauze. Pred nama je važna utakmica, a bez obzira što je Slavija prošlu utakmicu izgubila bit će jako teško. U Širokom smo drugo poluvrijeme trebali odigrati hrabrije da bi ostvarili bolji rezultat. U ekipi neće biti Ognjena Đelmića koji ima tri žuta kartona, na dan utakmice odlučit ćemo ko će ga zamijeniti – rekao je Milomir Odović, šef stručnog štaba Željezničara.

Poseban značaj utakmica će imati za Zorana Kokota, koji je na Grbavicu zimus stigao upravo iz Slavije. – Sada sam fudbaler Željezničara i učiniću sve da Željo ostvari pobjedu. Nadam se da će nas navijači podržati i da ćemo nastaviti ovaj niz koji imamo i upisati nova tri boda – rekao je iskusni napadač.

Novinarima su se obratili i predstavnici navijača, Adi Omanić i Amar Zulić, koji su pozvali sve Manijake da u nedjelju dođu na Grbavicu i bodre Željezničar. Također, predstavnici navijača ogradili su se od incidenta koji se dogodio kada su napadnuti mladi igrači Širokog Brijega, rekavši da napadači nisu članovi “Manijaka”. Odgovorni za napad su pronađeni i zabranjen im je dolazak na stadion Grbavica. Navijači žale što, zbog pomenutog incidenta, nisu mogli da putuju na gostovanje u Široki Brijeg iako su sami organizirali prevoz i put. Cijene ulaznica za utakmicu između Željezničara i Slavije su, južna tribina 5 KM (za članove 4 KM), sjevern tribina 8 KM, (za članove 6 KM), otkriveni dio zapada 10 KM, natkriveni dio 15 KM.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget