Yaya Toure u Interu za 60 milijuna eura?

0

Bio bi to rekord za Inter koji je 1999. godine za dolazak Bobe Vierija platio 50 miliona eura. Sportski direktor Ausilio našao se s Tourevom agentom

Yaya Toure najveća je želja Intera i trenera Roberta Mancinija. Novost u cijeloj priči je da se direktor milanskog kluba Pietro Ausilio našao s igračevim agentom Dimitrijem Selukom.

Inter priprema “neodoljivu” ponudu za 31-godišnjeg veznjaka Manchester Cityja. Spominje se iznos od čak 60 miliona eura koliko su nerazzurri spremni potrošiti na Tourea.

“Na ljeto ćemo dovesti vrhunskog igrača, zato  jer smo mi Inter, vrhunska momčad”, kazao je trener Roberto Mancini koji je Tourea vodio u Manchester Cityju.

A onda je Interov trener otkrio i potencijalne “mete”. “Sviđa mi s Darmian iz Torina, kao i Konopljanka iz Dnjipropetrovcka i Mattia Perin iz Genoe. James Milneru istieče ugovor sa Cityjem, a Yaya Toure još ima važeći ugovor. Na tome radi Pietro Ausilio”, dodao je Mancini.

Ukoliko Inter doista Tourea plati 60 miliona eura, to bi bio rekordan transfer za milanski klub. Dosad su nerazzurri najviše platili Christiana Vierija, koji je 1999. došao iz Lazija za 50 miliona eura. Taj iznos tad je bio rekord u svijetu nogometnih transfera.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget