Webtribune.rs:Šokantna saznanja grupe “Anonimus” o obaranju njemačkog aviona “Džermanvings”

0
„Svjedoci su opisali eksploziju poput one koja nastane od dinamita i naveli da su vidjeli borbene avione kako prolijeću, zbog čega su pomislili da je putnički avion bio pod vojnom pratnjom“ – Millennium Report.

Njemački Anonymous, mreža kompjuterskih hakera aktivista, navodi da je analiza podataka leta dostupna na Flyradar24 pokazala da se avion Germanwings-a kretao ja najvećoj evropskoj brani, sjeverno od navodnog mesta pada.

Grupa Anonymous smatra da su avion oborili francuski borbeni avioni nakon što se avion zaputio ka Baraž de Ser-Ponson, 123 metra visokoj brani između rijeka Duranse i Ubaje.

Kako navodi vikipedija: „Jezero Ser-Ponson je jezero u jugoistočnoj Francuskoj i jedno je od najvećih vještačkih jezera u zapadnoj Evropi. Šesnaest hidroelektrana koristi vodu iz jezera, a jezero takođe navodnjava površinu od 1.500 kilometara kvadratnih“.

Grupa Anonymous dalje navodi da je avion Germanwings-a počeo naglo da pada, ali da ga je spasio autopilot koji ga je postavio u horizontalni položaj, a zatim skrenuo lijevo ka brani.

Grupa Anonymous smatra da su francuski borbeni avioni oborili avion plašeći se da će se izvesti teroristički napad na branu.

Flightradar24 uživo prati vazdušni saobraćaj širom svijeta. Flightradar24 kombinuje podatke iz nekoliko izvora uključujući ADS-B, MLAT i FAA. Ovi izvori zajedno sa podacima avio kompanija i aerodroma daju jedinstvene podatke o letu“.

Grupa Anonymous dalje navodi da odsustvo velikog broja nagorjelih delova olupine aviona na mjestu nesreće predstavlja još jedan dokaz da je čitav događaj isceniran.

Takođe se dovodi u pitanje iznenadno pronalaženje druge crne kutije već prvog dana kada se francuska žandarmerija našla na mjestu nesreće i činjenica da se farba otporna na vatru oštetila spolja, iako nije bilo nikakvih znakova nagorjelih dijelova olupine aviona.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget