Uzbudljiva akcija „Strijelac“ uskoro u kinima

0

U prvom akcionom filmu Šona Pena, “Strijelac” (The Gunman) , slavni glumac odlično se snašao u novoj ulozi, i pored akcije na veliko platno donio je i kompletan lik Džima Teriera.

Akcionitriler Pjera Morela sa Šon Penom u glavnoj ulozi pripovijeda ljudsku priču o donošenju pogrešnih odluka ali i o bratstvu i junaštvu. Dok je bio na zadatku sa svojim timom snajperista, Džim Terier strijelac broj jedan u timu ubija ministra rudarstva i energetike vlade u Kongu, ključne trgovinske grane u toj zemlji. Ovaj čin lokalnoj vlasti zadaje velike probleme za ostvarivanje ciljeva. Terier je nekoliko godina kasnije prinuđen da se vrati u Kongo, ali za petama mu je vojni eskadron plaćenih ubica koji imaju samo jedan cilj – da Teriera liše života.

Film je baziran na istoimenom romanu. Pen je dugo razmišljao da li da prihvati ulogu bojeći se da li će na pravi način ovjekovječiti lik Džona Teriera u ovom ostvarenju. Pored Pena zapaženu ulogu je ostvario i Havijer Barden koji se u ovom filmu pojavljuje u ulozi negativca Feliksa.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget