Tvrdi da je vidio vanzemaljca visokog tri metra

0

Klark Mekleland koji kaže da je radio kao aerosvemirski inženjer 35 godina – između 1958. i 1992. – sada širi tu priču na sajtovima koji se bave paranormalnim pojavama.

Skeptici kažu da je Mekleland neuračunljiv i da nikad nije radio za NASA, ali on i dalje tvrdi da je osim vanzemaljca, vidio i NLO nedaleko od šatla.

Opisujući iskustvo na svom sajtu, on tvrdi da je pratio neimenovanu tajnu misiju iz kontrolnog lansirnog centra i vidio “vanzemaljca” koji na dvije noge stoji u teretnom dijelu šatla i komunicira sa dva američka astronauta. Vanzemaljca je navodno posmatrao minut i sedam sekundi.

Pojedini “lovci” na NLO smatraju da je ovo “najjasniji” dokaz teorija da je američka vlada već imala kontakt sa vanzemaljcima, ali da to krije od javnosti. Oni vjeruju da je Mekliland zaista imao 800 i više operacija u NASA, uključujući i pojedine u Apollo misijama i lansiranju Međunarodne svemirske stanice.

Mekliland u svojim snimcima na YouTubeu iznosi šokantne tvrdnje.

“Prepoznajem ET-a i vanzemaljske rukotvorine kada ih vidim. Oni su tu na Zemlji, šetaju među nama. Možda su čak dospjeli i u vlade naših zemalja”, kaže u jednom od njih.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget