Tri mjeseca besplatne pretplate za KABLOVSKU TELEVIZIJU i INTERNET

0

 Europronet Bosnia d.o.o. i ASK CATV Ilidža u zajedničkoj akciji NOVIM korisnicima poklanjaju 3 mjeseca besplatne pretplate na kablovsku televiziju i internet. Tokom Akcije koja počinje od 1. aprila i traje sve do 30. juna svi novi korisnici koji potpišu ugovor na 12 mjeseci dobivaju potpuno besplatno priključak i tromjesečnu pretplatu po svom izboru:

ASK CATV Analogni kablovski paket TV paket u vrijednosti od 14,95 KM u kojem je sadržana i najbolja ponuda sportskih kanala:

Arena Sport, Sport Klub, Sport Klub 2, Eurosport, Eurosport 2 …sa više od 65 kanala uključujući i Discovery, History, National Geographic, Fox, Travel, 24 Kitchen

 

europroNET kablovske pakete:

  • Cable Start – vrijednost 15 KM
  • Cable FLAT – vrijednost 20 KM
  • Cable FLAT Plus – vrijednost 35 KM
  • Cable Extreme – vrijednost 45 KM

 

Postojećim pretplatnicima EPN Cable usluge koji potpišu aneks ugovora na obavezni period trajanja od 12 (dvanaest) mjeseci za prelazak na veći internet paket, odobrava se 50% popusta na novo ugovoreni internet paket. S tim da se postojećim pretplatnicima internet paketa „ Cable EXTREME“ koji potpišu novi ugovor na obavezni period od 12 mjeseci, odobrava se 50% popusta na taj internet paket, u trajanju od tri mjeseca.

Za više informacija posjetite zajedničku poslovnicu smještenu na Ilidži, adresa Mala aleja 37 ili se obratite našim kontakt centrima

ASK CATV: 033 629 438, office@ask.co.ba

Europronet Bosnia d.o.o.: 033 941 000, office@europronet.ba

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget