Teška saobraćajna nesreća kod Banja Luke-poginuli mladić i djevojka

0

Mladić i djevojka iz Banje Luke poginuli su u teškoj saobraćanoj nesreći koja se protekle noći dogodila na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor, u mjestu Mišin Han, potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu Banja Luka.

Nezvanično, smrtno su stradali Gojko Malešević (24), vozač automobila “golf” i Nikolina Gajić (19), koja je bila na mjestu suvozača.

U ovoj saobraćanoj nesreći učestvovala su još dva putnička vozila te kamion, javlja Fena. Za volanom teretnog vozila marke “mercedes” bio je Damir Tanasić (39) iz Šamca, putničkim vozilom “fiat” upravljao je Srđan Grahovac (21) iz Prijedora, dok je automobilom “pežo” upravljala Radmila Jauz (22).  Sva tri putnička vozila kretala su se iz pravca Banje Luke ka Prijedoru, dok je teretno vozilo išlo iz Prijedora u pravcu Banje Luke. Uviđaj je sa pripadnicima

Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka izvršila dežurna tužiteljica banjalučkog Okružnog tužilaštva Gordana Radujko, koja je naložila da se preduzmu sve neophodne istražne mjere i radnje kako bi se utvrdio tačan uzrok ove saobraćajne nezgode.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget