Telegraf.rs: Karleuša dočekana kao kraljica u Sarajevu

0

Srpska pjevačica je u glavni grad Bosne i Hercegovine došla na poziv koleginice Done Ares koja je organizovala koncert za pomoć oboljelima od raka, bolesti od koje i sama već duže vreme boluje

 

Da je Jelena Karleuša jedna od najvoljenijih zvijezda na prostorima Bosne i Hercegovine pokazao je i doček koji je imala u gradu na Miljacki, gde su se organizatori potrudili da na svakom koraku pokažu koliko srpska diva znači sarajevskoj “raji”!

Upriličen je doček na aerodromu gde je JK sletjela redovnom linijom iz Istanbula, a zatim je organizovan i tradicionalno obiman sarajevski ručak za nju i njenu brojnu ekipu. Nakon toga, Jelena je održala pres konferenciju za sve tamošnje medije, a poseban intervju je dala i za državnu televiziju.

Povod Jeleninog dolaska je opet bio humanitarnog karaktera, tako da je poslije učešća na humanitarnom koncertu Gorana Bregovića, ovaj put došla na poziv koleginice Done Ares koja je organizovala koncert za pomoć oboljelima od raka, bolesti od koje i sama već duže vreme boluje.

Najveća olimpijska dvorana “Zetra” bila je mala da primi sve koji su željeli da prisustvuju spektaklu kom su učestvovale i brojni Donini prijatelji iz sveta estrade. Ipak kada je voditeljka počela najavu riječima “A sada, žena koju Sarajevo najviše voli i koja je veliki prijatelj našeg naroda…” atmosfera u publici je bukvalno eksplodirala!

Susret dvije posebne i jake žene na sceni bio je više neko dirljiv i emotivan, a publici se najviše dopalo kada je Karleuša tražila od Done Ares da joj uzvrati gest i bude gost na njenom koncertu u Sarajevu koji planira na jesen! Zatim su uslijedili prvi taktovi velikog hita “Krimi rad” i vatrena koreografija na sceni!

Publika je sa JK pjevala u glas, a nastup je završen obećanjem da se uskoro opet vide! Inače, Jelena je poznata po kontinuiranom humanitarnom radu ne samo u Srbiji već i u BiH.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget