Srbija i Rusija večeras za finale

0
Reprezentativci Srbije u malom fudbalu večeras igraju polufinalnu utakmicu Evropskog prvenstva protiv selekcije Rusije, dok se u drugom polufinalu sastaju Španija i Kazahstan.
- Ruski i srpski narod imaju veoma dobre međusobne odnose i veoma smo ponosni što ćemo se sastati sa Srbijom u polufinalu Evropskog prvenstva. Neka bolji tim pobedi - rekao je Skorovič.
Selektor reprezentacije Rusije nije želeo da kaže da je njegova ekipa favorit. – Mislim da su šanse podjednake. Ipak, želimo pobedu jer ne želimo da se zaustavimo u polfinalu. Nećemo imati pravo na grešku – dodao je.
Od srpskih igrača, selektor Rusije je posebno izdvojio najboljeg strelca Mladena Kocića, kapitena Marka Perića i golmana Miodraga Aksentijevića. Ipak, on je istakao da je Srbija “veoma dobra i iskusna” reprezentacija i da je veoma jaka kao tim.
Skorovič je pohvalio atmosferu u “Areni”, ali je rekao da je njegova ekipa već igrala pred toliko ljudi. - Ovde je fantastična atmosfera, veoma je dobro za ovaj sport što utakmice prati više od 10 hiljada ljudi. Ali, već smo igrali pred toliko ljudi i to ne bi trebalo da nam predstavlja problem – kazao je Skorovič.
Utakmica se igra večeras od 18:30 u Beogradskoj Areni.
Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget