San svih žena: Baletanke i štikle u jednom!

0

Tanya Heath tri godine radila je na svojoj inovativnoj ideji i uspjela je dizajnirati cipele s promjenjivom petom. Možda zvuči nevjerojatno, ali napokon je istinito.

10995270_983993868296290_2029247229_n Sada cipelu ravnih potplata možete pretvoriti u štiklu u roku od nekoliko    sekundi zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu – pritiskom na malo dugme  unutar cipele možete po želji mijenjati pete. Svaka cipela ima i standardnu nisku  petu od 2 centimetra na koju u jednom potezu pričvršćujete željenu visoku petu.

 Cipele i pete prodaju se odvojeno. U ponudi postoji 30-tak modela cipela  (gležnjače i štikle koje bez pete postaju baletanke) i četiri tipa peta koje dolaze u  nekoliko desetina boja i tekstura. Najviša ima 8.5, a najniža 4.5 centimetara.  Svaka cipela ima i standardnu nisku petu od 2 centimetra na koju u jednom  potezu pričvršćujete željenu visoku petu.

 Cijene cipela kreću se od 400 do 1.000 dolara, ovisno o modelu. Dizajnerica je  željela napraviti udobnu, praktičnu i lijepu obuću koja će ženama olakšati odijevanje, a to je i uspjela s ovim ‘2 u1’ modelima.

Ovaj dizajnerski izazov bio je monumentalan, stvoriti cipelu koja će stajati na nozi i također izgledati lijepo. Mi nudimo udobnost i raznolikost. Ovo je za žene koje više ne mogu podnijeti bol,  ali i dalje žele izgledati lijepo, rekla je Tanya u intervjuu za Huffington Post.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget