Restoran ,,Prava priča”

0

Na početku banjskog parka Ilidža i čuvenog šetališa Velika aleja, tzv. pluća grada Sarajeva, nalazi se restoran “Prava priča…” Posebnu atrakciju čini pogled na rimske iskopine, nacionalni spomenik BiH.
Na samom ulazu ne možete ni naslutiti kakva se prirodna oaza krije iza restorana. Velika bašta sa preko 150 mjesta, gdje svako ima dovoljno prostora za sebe. Prirodni hlad borova, cvijeće , cvrkut ptica idealna je kombinacija za odmor i relaksaciju, daleko od gradske gužve. Parking Vam je obezbijeđen ispred objekta.
Profesionalno i ljubazno osoblje pobrinut će se za Vaš ugodan boravak u moderno uređenom enterijeru, gdje preovladavaju prirodni materijali, drvo i kamen, što daje posebnu toplinu cijelom prostoru.
Gurmanski specijaliteti, pažljivo odabrane namirnice, uz vrhunsku pripremu, neće Vas ostaviti ravnodušnim. Meso i riba, pripremljeni na vanjskom roštilju, paste i odabrani desereti, pravi su hedonistički užitak. Uz sve navedeno, jednostavno je neizostavan bogat izbor vrhunskih i kvalitetnih vina.
U večernjim terminima za potpun ugođaj i izvrsnu zabavu priređuje se i lagana svirka uživo, od tamburaša do evergreena.
Ovo je također i mjesto gdje možete organizovati posebne događaje, vjenčanja, rođendanske proslave, poslovne sastanke, tematske večeri i sl.
Sve navedeno ima jedan cilj: Vaše zadovoljstvo.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget