PSG odredio dvije glavne mete

0

Nisu Parižani trošili katarski novac prošlog ljeta, ne barem u količini kakvu većina očekuje od superbogatog kluba. Zato bi ljeto 2015. moglo biti veliko na planu dovođenja ne samo novih igrača već zvijezda.

UEFA-ino pravilo ‘fair-playa’ lebdi iznad Parka prinčeva poput crnog oblaka. Klub ima na raspolaganju 55 miliona eura, piše L’Equipe, a u to ne ulazi novac od prodaje igrača. Rješenje tog problema prevelikog trošenja mogla bi biti prodaja nekih zvijezda. Opet se spominje odlazak Edinsona Cavanija za kojeg bi se moglo dobiti još toliko.

A tko su šoping prioriteti? Dva imena istaknuta su visoko u francuskom dnevniku. Paul Pogba i Angel Di Maria. Prvi bi mogao biti jedan od najskupljih nogometaša u istoriji, kako najavljuje njegov menadžer ali i Juventus. Drugi je pak već prošlog ljeta bio najskuplji fudbaler u istoriji engleskog nogometa.

Neki engleski mediji tvrde kako se čelnicima Manchester Uniteda sviđa ideja PSG-ovog preuzimanja Di Marije. Sudeći po ovoj sezoni, vraćanje svake uložene funte u Argentinca bio bi velik posao. Taj transfer pretvorio se u noćnu moru i za igrača i za klub. Mladi Pogba je pak želja apsolutno svih velikana, svih koji ga mogu platiti. PSG može i jako želi Francuza u metropoli.

Postoji još želja, ali to su tek zamjenska rješenja za ovu dvojicu. Spominju se imena Marca Reusa, Kevina de Bruynea i Alexandrea Lacazettea. …

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget