Poginuo zbog selfija?!

0

Igor Kemeter (22) sahranjen je juče na seoskom groblju u Laćarku, kod Sremske Mitrovice.

 Igor je poginuo u ponedjeljak, u kasnim popodnevnim satima, na pružnom prelazu Laćarak – Sremska Mitrovica, dok je pokušavao da napravi selfi ispred voza!

“On je najavljivao nekoliko dana, kako će se slikati na pruzi, kao u onoj sceni iz filma ‘Lajanje na zvezde’, gdje glumac Nikola Đuričko trči ispred voza, kako bi bio brži od njega. Volio je izazove, ali nismo ga ozbiljno shvatali, da bi tako nešto i uradio”, priča Igorov drugar.

Igor je pokušao svoju želju da ostvari u ponedjeljak oko 17 sati na pružnom prelazu kod Laćarka. Stao je na prugu i čekao da se pojavi voz, onog trenutka, kad se začula lokomotiva koja je počela da mu se približava, on je uključio kameru na mobilnom telefonu i počeo da trči. Trčao je po pruzi i pored zvučnog upozorenja mašinovođe da se skloni, sve dok ga u jednom trenutku voz nije udario i odbacio 20 metara, prenosi “Blic”.

“Žao mi je njegove porodice, fini ljudi. Otac mu je moler, majka je isto zaposlena u nekoj firmi. Imaju još jednog sina, ima oko 12-13 godina. Tuga velika. Toj djeci danas svašta padne na pamet”, kaže komšinica, koja stanuje u Ulici Branka Radičevića, gdje i porodica Kemeter.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget