‘Parovi’ su školski, edukativni program?!

0

Milomir Marić, urednik ‘Happy’ televizije, tvrdi da je reality ‘Parovi’ edukativnog karaktera i da prošlog petka nije zabranjen na 24 sata iz političkih razloga, kako pojedinci tvrde, već zbog zavisti.

”Ovo nije politička zabrana, nego klasična osveta konkurencije. Smišljena je čitava kampanja protiv nas, čak su nam i prijetili da će da nam naprave pakao od života” – kaže urednik TV ‘Happy’.

Marić tvrdi da niko ne može da vjeruje da ‘Happy’ pravi emisije gledanije od Pinkovih, od RTS-a i Prve TV.

”Svima smo pomrsili račune i taj dogovor koji među njima postoji već godinama. Ovih dana me mnogo ljudi zove.

Kažu da je to najbolji reklamni potez koji su “Parovi” mogli da dobiju i da se to novcem ne može platiti jer svi vole “zabranjeno voće”.

”Parovi” su školski, edukativni program. Odavno je ukinut program za djecu na RTS-u. Bilo je pokušaja da se uvede seksualno obrazovanje u školama, ali nije uspjelo” – kaže Marić.

Starlete poput Mace Diskrecije i Atine Ferari se, kako kaže, šale i poigravaju sopstvenim izjavama.

”One su žrtve tranzicije! Svaka od njih bi željela da se bavi nekim ozbiljnim poslom, ali su shvatile da i ovi koji su završili škole nemaju šta da rade, da masovno odlaze.

Praktično, one su se prihvatile najstarijeg zanata. Taj reality je samo jedna slika unesrećene Srbije. Zato su svi skočili na nas, jer im se nije svidjela ta slika u ogledalu” - zaključio je Marić

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget