Novi Seat Leon ST Cupra

0

 

To je sportski karavan s gepekom od 1.470 l i motorom od 280 KS – sa blokadom diferencijala, progresivnim upravljanjem i DCC sistemom.

 

S maksimalnim prtljažnim prostorom od 1.470 l ovaj model može ubrzati od 0 do 100 km/h za samo 6.0 sekundi – toliko brza može biti raznolikost. Zadivljujući dizajn, individualne mogućnosti opreme i vrhunska kvaliteta su dodatne tačke, koje model Seat Leon ST Cupra čine izuzetno posebnim automobilom.

 

U pravom maniru firme Seat, omjer uloženog i dobivenog je, naravno, izvrstan. Kako među novinarima, tako i među kupcima, Seat Leon Cupra je omiljen i kao sportski coupé i kao izvedba s petero vrata. U poslovnim medijima širom Evrope model Cupra je odmah postao stalni pobjednik u uporednim testovima. Njegovi vlasnici vole njegov dizajn i ponašanje na cesti.

 

Novi Leon ST Cupra ima još jednu dodatnu dimenziju – karavansku izvedbu. Za posao i porodicu, za sport i hobije – zahvaljujući njegovoj raznolikosti, Leon ST Cupra je savršen sportski automobil za sve aspekte života.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget