Neobičan taxi na novosadskim ulicama od 4.aprila

0

Jedan sasvim neobičan taksi provozaće se od 4. do 12. aprila novosadskim ulicama.

Kada vidite vozilo na kome piše Serbia Fashion Week, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerica Inglota koja će vas uljepšati i posavjetovati o načinima i trikovima šminkanja. K ada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa Inglot šminkom.
Festival mode i dizajna Serbia Fashion Week je istu akciju organizovao i prošle godine, u oktobru. Tada su dame “pravile zasjede” na ulicama kako bi zaustavile taksi. Stoga ovoga puta dajemo i jednu preporuku: da biste znale gdje da ga potražite, u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Fejsbuk stranicu Serbia Fashion Weeka gdje ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Nekoliko dana po završetku ove atraktivne akcije, 21. aprila u Novom Sadu počinje nacionalna nedjelja mode gde ćete imati priliku da uživate u novim kreacijama preko 50 dizajnera među kojima su Emerik Fransoa, Andrea Lazari, Dielmar, Ozlem Suer, Mi-Ro, Marija Šabić, Zvonko Marković, Mladen Milivojević Baron, Bata Spasojević, Vasilije Kovačev, Milena Radović, Marina Mićanović, Danijela Božić, Boško Jakovljević…

Isti taksi voziće se ulicama Beograda od 11. do 18. aprila.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget