Najluksuzniji hotel na svijetu Burdž el Arab u Duabiju otvorio je svoja vrata preko aplikacije Google Street View

0

Najluksuzniji hotel na svijetu Burdž el Arab u Duabiju otvorio je svoja vrata svim ljudima na svijetu preko aplikacije Google Street View.

Svi sad mogu da istraže, a dostupan im je i pregled kraljevskog apartmana i heliodroma.

Hotel koji je smješten na svom ostrvu i ima sedam zvjezdica, čuven je po svom bogatom luksuzu, a gostima po dolasku poklanjaju zlatni iPod. Novost o saradnji sa Googleom objavljena je juče, a gosti će moći da prošetaju hodnikom, restoranima, prostorijama za spa i barom koji se nalazi na krovu.

Platforma Jumeriah Inside nudi vam pogled od 360 stepeni, a njome upravljate kao i navigacijom, pa se krećete po sobi klikćući mišem. Na mjestu gdje se nalazi heliodrom posetioci mogu da uživaju i u pogledu na Dubai koji oduzima dah.

U okviru programa, posjetioci mogu da dobiju i informacije o slobodnim sobama i istraže druge Jumeriah hotele širom sveta.

Ovo je prvi hotel koji je sklopio ovakav vid saradnje sa Googleom nazvavši ga “putovanjem kroz brend”. Program je dostupan za desktop, tablete i mobilne telefone na pet jezika: engleskom, arapskom, njemačkom, ruskom i mandarinskom.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget