Manifestacija ”Djeca vole” za najmlađe

0

 

Nakon niza uspješno realizovanih događaja za djecu i porodicu, kompanija Tropik najavila je produkciju novih interaktivnih sadržaja koji će obradovati najmlađe i njihove roditelje. U nedjelju, 26. aprila sa početkom u 11 sati u hotelu ”Radon Plaza” biće organizovan višesatni interaktivni event ”Djeca vole. Koncipiran kao produkcijski jedinstven događaj u prostoru kongresne dvorane hotela Radon Plaza, objedinit će širok spektar zabavnih i edukativnih sadržaja za najmlađe.

 

Tokom višesatnog programa posjetioci će uživati u raznolikim sadržajima koji će tematizovati aktivnosti i stvari u kojima mališani uživaju. Sveukupnoj atmosferi zabave doprinijet će mnogrobrojne radionice koje će predvoditi Maša i Medvjed, likovi jednog od trenutno najpopulanijih crtanih filmova. Na veliko zadovoljstvo najmlađih posjetilaca ovom prilikom biće realizirana kino matineja. Posjetioci će imati priliku da kupe kompletan asortiman proizvoda Maša i Medvjed, a među njima kao novost ”Popi” sok čija su zaštitna lica upravo sveomiljeni Maša i Medvjed.

Iz ove kompanije ističu da će ovom prilikom biti upriličene programske aktivnosti i besplatne degustacije tokom kojih će veliki broj renomiranih kompanija mališanima predstaviti svoje proizvode.

 

Takođe, napominju, da je ulaz za posjetioce besplatan te da je broj mjesta u sali ograničen.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget