Kim Džong Un formira”trupu zadovoljstva”, harem pun mladih žena

0

Kim Džong Un ponovo pokreće takozvanu “trupu zadovoljstva”, harem pun mladih žena, koje bi trebalo da ga zabavljaju. Ovo je tradicija koju je pokrenuo njegov deda i osnivač Sjeverne Koreje, Kim Il Sung.

Sada kada je prošlo tri godine od smrti Kim Džong Ila, koliko traje zvaničan period žaljenja, Kim mlađi može da osnuje svoju trupu za zabavu. Vođa Severne Koreje bi trebalo da krene u potragu za mladim ženama po selima, iako je oženjen bivšom pjevačicom i sa njom ima dijete.

Od 2011, kada je umro Kim Džong Il, trupa je ugašena, a ovaj diktator planira uskoro da pošalje svoje zvaničnike da odaberu idealne djevojke za zabavu. Trebalo bi da odaberu najatraktivnije mlade djevojke koje će, u zavisnosti od afiniteta i talenata, postati sobarice, pjevačice ili plesačice u Kimovoj trupi za zadovoljstvo. Obično se godišnje uzima od 30 do 40 djevojaka.

Samo one najlepše mogu da postanu diktatorove konkubine, koje se kasnije “penzionišu”, i dobijaju visoke pozicije u vojsci ili vladi kada se približe 30. godini.

– Ovo je nešto što se sprovodi već tri generacije, i to je način da Kim iskaže svoju moć nad narodom kao i seksualnu moć – kaže Tošimitsu Šigemura, profesor jednog univerziteta u Tokiju.

Iako ne postoje zvanične potvrde, smatra se da je prethodna trupa raspuštena kada je Kim Džong Il umro, i da su djevojke dobile po oko 4.000 dolara (ogromna suma novca u Severnoj Koreji) i lijepe stanove.

Sjeverna Koreja je već godinama na udaru Ujedinjenih nacija i raznih organizacija za borbu za ljudska prava, ali nije bilo velikog efekta.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget