Kako da vam parfem traje duže?

0
Miris žene je jedno od najvažnijih oružja u osvajanju muškaraca, a izbor treba da odgovora karakteru osobe, kao i prilici u kojoj će se koristiti.
Nakon odabira omiljenih mirisnih nota koje će vas inspirisati, važno je odabrati i najodgovarajuću koncentraciju parfema.
Takođe, veoma je bitno da se pridržavate ovih savjeta:
1. Nije svejedno gdje čuvate parfem
Da bi parfem trajao što duže, ne treba ga čuvati u kupatilu ili na nekom drugom vlažnom i toplom mestu. Vrućina, svetlost i vlaga smanjiće kvalitet parfema, a mogu uticati i na promenu mirisnih nota. Radije ga čuvajte na suvom i mraćnom mestu.
2. Za zavodljivo mirisnu kosu
Pored zglobova ruku i vrata kao najzavodljivijih delova tela svake žene, parfem će imati dugotrajan miris ako ga stavljate na kosu. Kako bi i vaša zamirisala, potrebno je naprskati četku za kosu, a onda njome proći kroz vlasište.
3. Ulje produžava trajanje mirisa
Žene sa masnijom kožom duže zadržavaju miris parfema. Stoga, ukoliko imate suvu kožu tela, svakako je bolje da se pre parfema nanese ulje za telo, koje će ga nahraniti.
4. Parfem nanesite na topla mjesta
Kada nanosite parfem, dobro je da se odabere nekoliko područja sa pulsom (vrat, iznad pupka, ispod lakta, zglobove) na koja ćete naneti parfem. To su najtoplija područja koja će omogućiti da se miris proširi cijelim tijlom.
5. Mirisni štapići
Ukoliko vas mrzi da nosite ceo parfem sa sobom, idealan trik je da naprskate štapiće za uši, te da ih spakujete u vakum kesice. A kada vam zatreba miris uvek možete izvaditi štapiće i dotaći sebe u bilo koje doba dana.
Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget