Kako da ovog proljeća pronađete ljubav?

0

Ukoliko ste sami proveli zimu, ne dozvolite tako bude i tokom proljeća. Nova ljubav je iza ćoška, a na vama je samo da zavirite da bi je pronašli.

Proljeće je doba ko stvoreno za ljubav. Sve toplije vrijeme, baš kao i dobro raspoloženje, nakon hladnih zimskih dana tjeraju nam osmijeh na lice. Ali ono za čim žudi svaki čovjek na planeti je – ljubav. Bez nje smo niko i ništa i bez nje ne možemo da funkcionišemo. Ukoliko niste zaljubljeni, pravi trenutak je da se posvetite potrazi za kandidatom, jer je proljeće idealno za uživanje u iskrenoj ljubavi. Kako biste pronašli pravu osobu za sebe, potrebno je da dobro otvorite oči i da obratite pažnju na sljedeće savjete:

Ne poredite nikog sa bivšima

Potencijalne partnere i partnerke, koje upoznajete svakog dana, ne smijete da upoređujete sa prošlim vezama. Kada poredite s bivšim ljubavima osobe koje ste tek upoznali, propuštate priliku da upoznate vrline koje ta osoba ima. Prestanite da pronalazite mane, već se usredsredite na kvalitete.

Ljubav je lijepo imati, ali nije nužno

Ljubav je lijek za usamljene, ali ona dolazi u toliko različitih formi. Morate da shvatite da ste kompletna osoba čak i ako nemate djevojku ili dečka. Sasvim ako ste okruženi porodicom, prijateljima i drugim osobama koje su vam bitne. Ulažite svoje vrijeme u pronalazak partnera ali ga ulažite i u ostale odnose.

Izbjegavajte seks bez značaja

Ako tražite ljubav, a ne ljubavnika, ne forsirajte intimnost prerano. Preran odlazak u krevet sa osobom koju ste nedavno upoznali, neće uticati na vaše zbližavanje već će imati suprotan efekat. Naravno, ova teorija važi za većinu, ali uvijek se nađe i pokoji izuzetak. Međutim, seksualna hemija je različito pozicionirana na ljestvici prioriteta, pa je prerano je gotovo uvijek i pogrešno.

Zaboravite prošlost i krenite dalje

Prihvatite sve greške i promašaje iz prošlih veza i krenite dalje. Jedino tako ćete imati više uspjeha u novim vezama. Nema potrebe da se prisjećate prošlosti, a ni da novom partneru ili partnerki pričate o njoj vć se opustite i uživajte u onome što tek dolazi.

Smanjite kriterijume

Zamislite da trebate da kupite zamrzivač. Idete od radnje do radnje i nijedan nema sve ono što ste zamislili. Na kraju ipak napravite kompromis i odluka pada na jednog. Neki ljudi mogu savršeno dobro da funkcionišu bez zamrzivača, ali ako vi želite da ga posjedujete i ne možete da nađete onakav kakav želite, jedino vam preostaje da spustike kriterijume i uzmete najbolje od onoga što vam se nudi.

Budite spremni za vezu

Ne pretvarajte se da vam ljubav nije bitna, ako je zaista i tražite. Ukoliko je vaš cilj da pronađete ljubav, tada ne možete da izlazite istovremeno sa tri osobe i da čekate da se sve iskristališe samo od sebe. Kako biste donijeli pravu odluku, morate potpunosti da se posvetite osobi pored vas, jer ćete jedino u tom slučaju znati da li sa njom želite da uđete u vezu ili ne.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget