Jeziva ulica koju svi izbjegavaju

0

Jeziva mjesta su nešto čega se svi klone. I dok je različita interpretacija onog šta je to jezivo, u Americi postoji ulica za koju svi tvrde da je ubjedljivo najstrašnija na svijetu. Štaviše, mnogi je izbjegavaju, dok drugi namjerno odlaze da bi se uvjerili u priče koje kruže o njoj.

Iako su mnogi “preživjeli” odlazak u ovu ulicu, kažu da je jedno sigurno – nakon toga više nikada nećete biti isti.

Riječ je o ulici, zapravo putu Klinton Roud u Americi, koji se nalazi u srcu Nju Džerzija, piše “Huffington Post”.

Sam put, koji je dugačak oko 15 kilometara, kao i njegova okolina, poznati su po brojnim paranormalnim pojavama, za koje se mnogi kunu da su stvarne.

U šumama kraj puta ljudi su viđali duhove, vještice, ovdje se obavljaju satanistički obredi, a kraj puta su viđani čak i pripadnici ozloglašenog Q-klux-clana.

Duž cijelog puta nalazi se svega nekoliko kuća. Ova ulica predstavlja i pravi izazov za ljude koji tragaju za paranormalnim aktivnostima.

Jedna od najjezivijih legendi jeste priča o duhu dječaka. Navodno, jedan mladić je izvršio samoubistvo tako što se objesio ispod jednog mosta na ovom zloglasnom putu.

“Ako ikada odlučite da idete ovim putem u ponoć, stanite na mostu gdje je mladić izvršio samoubistvo. Bacite novčić s njega i vidjećete da će duh dječaka da vam vrati novčić nazad”, samo je jedna od glasina koje kruže.

Ipak, niko sa sigurnošću ne može da kaže na tačno kojem mostu je taj neimenovani mladić izvršio samoubistvo pošto duž puta ima nekoliko mostova.

Navodno, kruže i priče da “dječak duh” nekada i gura ljude s mosta u rijeku, kao i da duž cijelog puta, koji uglavnom prolazi kroz šumu, iz nje dopiru misteriozni zvuci i krici.

Ipak, treba napomenuti da su u šumi kraj puta zaista i vršeni različiti satanistički rituali.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget