Izašao prvi trailer za novi film o Jamesu Bondu

0

Nakon zaista dugog čekanja, Sony je u petak navečer objavio najavu novog filmskog izdanja najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu.

Iako je fabula filma još uvijek prava nepoznanica, izgleda da ćemo pratiti priču Bondovih ranijih avantura. Najveći Bondovi fanovi će u najavi primijetiti Mr. Whitea, negativnog lika koji se pojavljuje u prijašnjim filmovima “Casino Royale” i “Quantum of Solace”.

Prema službenom saopštenju o scenariju filma “Spectre”, Bond, kojeg glumi Daniel Craig, će primiti poruku koja će ga poslati na misiju otkrivanja zloglasne organizacije. Isto tako, njegova će se M svim političkim moćima truditi održati tajnu službu na životu. Uz sve to, Bond će morati skidati sloj po sloj tajni i zavaravanja kako bi otkrio užasnu istinu iza organizacije SPECTRE.

Za sada priča zvuči vrlo zanimljivo. A ako vam to nije dovoljno, možda će vas glumačka postava privući u kina. Uz Craiga i Waltza u filmu se pojavljuju i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Dave Bautista, Lea Seydoux te Monica Bellucci.

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget