Harun Mehmedagić: Najviše cijenim komentare i mišljenje Dragana Stojkovića Bosanca

0

Harun Mehmedagić je regionalnu publiku oduševio kroz svoje predstavljanje u regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Njegovo izvođenje je pobralo samo riječi hvale, a za naš portal otkriva detalje o takmičenju i svom životu.

1. Prije svega hvala što si pristao govoriti za naš portal. Evo na samom početku nam otkrij koliko ti je tamičenje Zvezde Granda promijenilo život?

Prije svega hvala vama na pozivu i veliki pozdrav za sve čitaoce.
Pa ovo takmičenje mi je poprilično promijenilo život, sve više ljudi me prepoznaje na ulici i čestitaju mi što je jako lijepa i pozitiva stvar.
Imam sve više poziva za posao koji najviše volim i koji želim da radim u budućnosti.

2. U ranijim intervjuima si rekao da nisi imao velika očekivanja u pomenutom takmičenju. Također si u baražu osigurao prolazak u 5. Krug takmičenja. Da li možeš za www.ilijas.info otkriti koje su tvoje želje kada je u pitanju učešće u Zvezdama Granda?

Pa kao što znate zaista nisam očekivao ovoliki uspijeh ali eto uz puno sreće uspio sam se plasirati u 5. krug takmičenja što je za mene jako velika stvar. Jer u takmičenju su zaista jako dobri pjevači i nije nimalo lako pjevati sa njima a pogotovo protiv njih. Ja sam svoje želje već ispunio tako da sve ostalo što se desi je dobro došlo.

3. Koga smatraš veoma kvalitetnim takmičarima i pjevačima u tvojoj sezoni i s kim si sklopio najbolje prijateljstvo?

Svi koji su ostali u takmičenju su jako kvalitetni i dobri pjevači. Sa svima sam se sprijateljio, naročito sa našim Bosancima: Harisom Berkovićem, Semirom Jahićem ali ću izdvojiti Seada Hodžića i Elmedina Kadrispahića, sa njima sam izgradio jako dobar odnos.

4. Ima li među kandidatima imalo sujete i ljubomore, jer ste na neki način ipak konkurenti?

Pa sasvim je normalno da potoji doza ljubomore ipak to je takmicenje takvog karaktera. Uglavnom nije nista strasno svi smo tu da se druzimo i pjevamo.

5. Kada je u pitanju žiri, čijih se komentara najviše “plašiš“ ? I čiji komentar ti je u dosadašnjem dijelu takmičenja najviše značio?

Pa ne plašim se komentara žirija jer komentari su po zaslugama, što znači sve je do mene. A iskreno najviše cijenim komentare i mišljenja Dragana Stojkovića Bosanca.

6. Možeš li za naš portal otkriti koje pjesme možemo očekivati u tvojim budućim predstavljanjima u ovom regionalnom muzičkom takmičenju?

Pa neka to ostane tajna, da ne otkrivamo sve…

7. Za kraj, imaš li neku poruku za čitaoce www.ilijas.info?

Želim da se zahvalim svima koji me podržavaju na lijepim čestitkama, komentarima i naravno vašem portalu na podršci.

(ilijas.info)

Razgovarali: Anela Medić i Maid Đelilović

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget