Hari Mata Hari objavio novi singl ”Stara ljubavi”

0

 

Hari Mata Hari, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih izvođača ljubavnih balada fanove je počastio novim singlom koji nosi naziv  ”Ljubavi stara”, koji je objavio na svom Facebook profilu prije par dana.

Provjereni autorski trojac zaslužan je za novu Harijevu pjesmu. Tako tekst ”Stara ljubavi” potpisuje Fayo, za muziku  je bio zadužen Denis Dumančić, dok je sve skupa aranžirao i producirao Branimir Mihaljević.

Sam Hari Mata Hari izuzetno je zadovoljan singlom i kako sam priznaje:

”Pjesma je kao stvorena je za mene, jednostavno podsjeća na starog Hari Mata Harija, a opet nekako ima određenu svježinu.”

”Stara ljubavi” u izdanju Hit Recordsa logična je nasljednica proteklog Harijevog singla ”Da ti k'o čovjek oprostim” koji je sedmicama bio u vrhu radijskih i televizijskih top lista. Novi singl prati i video spot koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Sve skupa odlična je najava spektakularnog koncertna Hari Mata Harija najavljenog za 24.04.2015. u beogradskom Sava Centru. Koncert pod nazivom ”Trilogija”, svojevrsna je ”intnimna muzička ispovijest” pjevača koji više od 30 godina oduševljava publiku bezbrojnim hitovima, rasprodanim turnejama i nastupima.

Poslušajte novi singl: ”Stara ljubavi”

 

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget