Clarkson, May i Hammond ponovo zajedno?

0

 

Svi se slažu da Top Gear ne bi bio isti bez Jeremy Clarksona, ali ima li nade da se tri voditelja ponovo nađu zajedno pred TV kamerama?

 

Sudeći prema najnovijoj Clarksonovoj izjavi, i ta opcija je otvorena.

U svom prvom javnom nastupu nakon suspenzije i otpuštanja iz emisije Top Gear, bivši voditelj nagovijestio je mogućnost nastavka automobilskog šou programa u kome bi pored Clarksona učestvovale i njegove nekadašnje kolege, Richard Hammond i James May.

Jeremy Clarkson održao je dobrotvornu aukciju na kojoj su se prodavali Top Gear suveniri i tom prilikom se zahvalio fanovima koji su došli “da vide nezaposlenog čovjeka”.
“Neki od vas se možda sjećaju da je na BBC-ju postojala emisija koja se zvala Top Gear”, našalio se  i dodao: “Ali, mogli bismo i da se vratimo, na neki drugi program. Ili možda čak i na isti, ko zna?”

On nije otkrio više detalja o mogućem povratku na TV ekrane, ali je i ovih par rečenica bilo dovoljno da probudi nadu kod fanova.

U  britanskim medijma već se spekulisalo da Netflix želi da angažuje Clarksona i da mu je ponudio “potpunu autorsku slobodu i kontrolu” u kreiranju novog automobilskog TV programa.

A on je u svojoj kolumni za Sunday Times napisao kako je dva dana prije incidenta zbog kojega je dobio otkaz otkrio da najvjerovatnije ima rak.

”Sumnjivu izraslinu na jeziku otkrio sam dva dana prije incidenta na setu. Zbog straha da bi kvržica mogla biti kancerogena liječnik me poslao na pretrage. Nisam otišao jer nisam imao vremena. Posao mi je uvijek bio na prvome mjestu”, rekao je Jeremy Clarkson.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget