Cindy Crawford savjetuje kako izgledati dobro i sa 48 godina

0

Iako nam djeluje da supermodel Cindy Crawford nikada ne stari i da je uvijek savršena, 48-godišnja manekenka tvrdi da takav izgled duguje pažljivoj njezi, a evo i njenih najboljih savjeta.

Jedna od najpoznatijih supermodela, Cindy Crawford bila je i ostala sinonim lijepe i njegovane žene. Iako je majka priroda bila darežljiva prema njoj, Sindi tvrdi da je veoma bitno na vrijeme početi sa njegom kože, jer ćete u kasnim četrdesetim vidjeti prave rezulatate. 

 

“Kada osoba sa 35 godina počinje da se brine o svojoj koži, rezultate ne vidi tad, već kada je u poznim četrdesetim. Sada primjećujem da je adekvatna njega u tridesetim bitna za kasniji rezultat”, tvrdi Cindy Crawford

Osim divne kože, manekenka se može pohvaliti i gustom kosom. Međutim, objašnjava da ne stari samo vaša koža, već je isti slučaj i sa kosom. 

“Niko vas, vjerovatno, nije upozorio da kosa što je starija brže se lomi. Zato je ne perem svaki dan, ali prije pranja stavljam masku za kosu. Prije nego što legnem da spavam, obavezno je podignem kako se ne bi u toku noći lomila”, objasnila je.

Share.

About Author

Leave A Reply


Get Widget